.

Elk jaar organiseert Hippisch Centrum Nootdorp De Nootdorpse Dressuurdagen. Hét 3-daagse concours waar de hippische basissport van de B t/m het ZZL en de F1 t/m F15 te verrijden is. Op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024 zullen De Nootdorpse Dressuurdagen voor de 14e keer plaatsvinden. 

Tijdens dit prachtige evenement zullen er ongeveer 600 dressuurproeven met paarden en pony's verreden worden in diverse categorieën en klassen. Hierdoor is het een van de grotere dressuur-evenementen in onze regio en het grootste in regio Pijnacker-Nootdorp. Wij hebben de klassen KNHS B t/m ZZL, FNRS F1 t/m F15, BIXIE en Kür op muziek. Van beginnend tot professioneel dressuurruiter, iedereen is welkom om te komen genieten van de dressuur-driedaagse die op Hippisch Centrum Nootdorp plaatsvindt.

Op De Nootdorpse Dressuurdagen is het Strodorp aanwezig met winkeltjes van onder andere onze sponsoren en horeca, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Naast de reguliere dressuurproeven is er ook de optie om op zaterdagavond deel te nemen aan de Kür op muziek vanaf de klasse Z.
Na de Kür op muziek is er het bekende ruiterbal waarbij de vrijwilligers, ruiters en belangstellenden van harte welkom zijn om een ​​​​feestelijk drankje te komen drinken.

Kortom een ​​weekend vol activiteiten op Manege Hippisch Centrum Nootdorp .

 

Bezoekadres

Hippisch Centrum Nootdorp
Oudeweg 62
2631PB Nootdorp
(015)310 81 93