2022

Dressuurdagen

 

Elk jaar organiseert Hippisch Centrum Nootdorp de Nootdorpse Dressuurdagen. Hét 3-daagse concours waar de hippische basissport van het begin tot het einde te zien is. Op 26, 27 en 28 augustus 2022 zullen de Nootdorpse Dressuurdagen voor de 13e keer plaatsvinden.


Tijdens dit prachtige evenement zullen er +- 600 dressuurproeven met paarden en pony's worden verreden in diverse categorieën en klasses. Hierdoor is het een van de grotere concoursen in onze regio en het grootste in Pijnacker-Nootdorp. We hebben de klasses KNHS B t/m ZZL, FNRS F1 t/m F15, Bixie en kur op muziek. Dus of je nu beginner bent en je eerste proef komt rijden, of je bent professional en rijdt in de hoogste klasses mee, iedereen is welkom om te komen genieten van de dressuur-driedaagse die op Hippisch Centrum Nootdorp plaats vindt.

Tijdens de Dressuurdagen is er een zo genaamd "strodorp".
Dit strodorp biedt sponsoren de mogelijkheid om hun producten te tonen en te verkopen.
Hebben bezoekers de gelegenheid om wat te eten of te drinken, wat leuks voor de ruiter en paard te kopen en voor een gezellige babbel. Alles is in ons gezellige strodorp mogelijk. Naast de dressuurwedstrijden is er op zaterdagavond ook de kur op muziek gepland. 
Na de show is er het bekende ruiterbal waarbij de vrijwilligers, ruiters en belangstellenden van harte welkom zijn om een feestelijk drankje te drinken.

Kortom een weekend vol met activiteiten op manege Hippisch Centrum Nootdorp.

Programma en activiteiten zijn afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen.

 

gras zand ringen